Ovi uvjeti opisuju pravila i propise za upotrebu web stranice Luxury Villas Croatia koja se nalazi na https://luxvillacroatia.com.

Pristupanjem ovom web mjestu pretpostavljamo da prihvaćate ove uvjete i odredbe. U protivnom, nemojte nastaviti koristiti Luxury Villas Croatia web stranicu ako se ne slažete s prihvaćanjem svih odredbi i uvjeta navedenih na ovoj stranici.

Sljedeća se terminologija odnosi na ove Uvjete i odredbe, Izjavu o privatnosti i Obavijest o odricanju odgovornosti te na sve Ugovore: „Klijent“, „Vi“ i „Vaša“ odnosi se na vas, osobu ili vašu tvrtku koja se prijavljuje na ovu web stranicu i u skladu s uvjetima i odredbama tvrtke. “Tvrtka”, “Mi sami”, “Mi”, “Naši” i “Mi” odnosi se na našu tvrtku. “Stranka”, “Stranke” ili “Mi” odnosi se i na Klijenta i na nas same. Svi se uvjeti odnose na ponudu, prihvaćanje i razmatranje plaćanja potrebnih za provođenje postupka pružanja naše pomoći Klijentu na najprikladniji način u izričitu svrhu zadovoljenja potreba Klijenta u pogledu pružanja navedenih usluga Društva, u skladu s i podliježe važećem zakonu Republike Hrvatske. Bilo koja upotreba gornje terminologije ili drugih riječi u jednini, množini, pisanju velikih slova i / ili on / ona ili oni, uzimaju se kao zamjenjivi i stoga se odnose na istu.

Kolačići

Koristimo upotrebu kolačića. Pristupanjem stranici https://luxvillacroatia.com pristali ste na upotrebu kolačića u skladu s Pravilima o privatnosti Luxury Villa Croatia web stranice.

Većina interaktivnih web stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili kvalitetniji i pristupačniju uslugu i pristup korisničkim podacima za svaki posjet. Naša web stranica koristi kolačiće kako bi omogućila funkcionalnost određenih područja te kako bi olakšala upravljanje i dostupnost web stranice našim posjetiteljima.

Vergleichen

de_DEDE
hrHR en_USEN de_DEDE

Enter your keyword